SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Datasheets Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 3
3 gasten
0 leden:
Forum > Show Your Projects > Show je mini projecten
« 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 »
Stynus
Admin
Berichten: 2600
Gepost op donderdag 24 Juni 2010 19:20:38 QuoteWijzig

Ik vermoed dat de print in eagle is getekend en dan met eagle 3D + povray er een render van gemaakt is.
http://www.matwei.de/doku.php?id=en:eagle3d:eagle3d


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Zatar
Moderator
Berichten: 263
Gepost op donderdag 24 Juni 2010 22:44:59 QuoteWijzig

Inderdaad, makkelijk om op voorhand eens te kijken of je geen kortsluiting ofzo hebt. Ondertussen dankzij stynus al gewezen op een grote verbetering (het kon zonder jumpers).


Maffer dan hier kan je ze niet vinden ... || www.zatar.be
tobiadk
Lid
Berichten: 50
Gepost op zondag 27 Juni 2010 21:52:25 QuoteWijzig

Stynus, hoe heb je die lichtkrant van je gemaakt?
Ben er een beetje jaloers op en zou die graag na maken.

Stynus
Admin
Berichten: 2600
Gepost op zondag 27 Juni 2010 22:04:29 QuoteWijzig

Ik zie in dit topic geen lichtkrant? Je zal dit topic bedoelen: http://www.schematheek.net/index.php?p=forum/topic&t=395

Daar staat ook meteen alle info in. Verdere vragen horen in dat topic thuis.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
tobiadk
Lid
Berichten: 50
Gepost op zondag 27 Juni 2010 22:09:54 QuoteWijzig

Op de eerst pagina van dit topic staat een project van jouw.
Met een schermpje, dacht dat dit een lichtkrant was, maar
blijkbaar is het iets anders.

Stynus
Admin
Berichten: 2600
Gepost op zondag 27 Juni 2010 22:11:13 QuoteWijzig

Ah men lcd badge. Dat is gewoon een pic op een lcd. Code zwerft hier ook ergens rond. Al weet ik niet meer direct waar.

EDIT: gevonden: http://www.schematheek.net/index.php?p=forum/topic&t=266
 
[Bericht gewijzigd door Stynus op Zondag 27 Juni 2010 22:11:41]


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Stynus
Admin
Berichten: 2600
Gepost op maandag 28 Juni 2010 17:00:20 QuoteWijzig

Heb vandaag de mesh van Pascal aangekregen Bedankt Pascal.

Heb er telkens 2 op elkaar geplakt die 45į tegenover elkaar verdraaid zijn zodat ze minder licht doorlaten.

In het kastje heb ik aan elke kant een 74mm gat geboord. Daardoor was het kastje wat beschadigt dus maar opnieuw gespoten.



 
[Bericht gewijzigd door Stynus op Maandag 28 Juni 2010 20:16:02]


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
pascalbianca
Lid
Berichten: 1319
Gepost op zondag 4 Juli 2010 00:13:53 QuoteWijzig

Het mini project wat ik had laten zien van mijn regelbare breadboard voeding is eindelijk naar veel ellende en gestoei af.



http://pascalbianca.blogspot.nl/
Stynus
Admin
Berichten: 2600
Gepost op zondag 4 Juli 2010 00:28:18 QuoteWijzig

Ziet er goed uit


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
pascalbianca
Lid
Berichten: 1319
Gepost op zondag 4 Juli 2010 09:16:49 QuoteWijzig

Dank je .
Heb nog het een en ander aangepast.
Heb de leds voorzien van zilvere led houders.
Achterop heb ik een extra zekering houder geplaatst.

Het enigste jammer is dat ik iets speling heb waar het display in zit, weet alleen niet hoe ik dat nog netjes krijg af gewerkt, moet ik even nog een oplossing voor zien te vinden, als jullie eentje weten is dat natuurlijk welkon.


http://pascalbianca.blogspot.nl/
Stynus
Admin
Berichten: 2600
Gepost op zondag 4 Juli 2010 10:21:41 QuoteWijzig

Als je het display nog wat naar achter kan plaatsen kan je een raampje gebruiken.
http://www.dickbest.nl/webshop/index.php?act=viewProd&productId=25 /> http://www.dickbest.nl/webshop/index.php?act=viewProd&productId=26 /> http://www.dickbest.nl/webshop/index.php?act=viewProd&productId=27 />
In de knutselwinkel kan je dan wat dun groen plexi gaan halen om daarin te steken. Dan zijn de displays ook veel leesbaarder.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
pascalbianca
Lid
Berichten: 1319
Gepost op zondag 4 Juli 2010 12:12:42 QuoteWijzig

Ja zoiets had ik ook al eigenlijk in gedachten, heb er enkele van liggen hier alleen krijgt dan de grootte van het display een overhand en dat is weer niet zo netjes vind ik eigenlijk.


http://pascalbianca.blogspot.nl/
vdbeke
Lid
Berichten: 625
Gepost op zondag 11 Juli 2010 17:28:03 QuoteWijzig

Een klein projectje voor ne kameraad. Hij had een drukkknop in zijn auto gemonteerd om het deurslot van zijn koffer te openen, het slot wordt geopend wanneer men op de drukknop duwt. Dus hij kan nooit alleen zijn koffer openen (best vervelend ). Vandaar een uitschakelvertraging die het deurslot gedurende een instelbare tijd (0-30s, per stap van 2s) bekrachtigd wanneer er op de drukknop wordt geduwd.



Er was nog een plaats voorzien voor een elco, maar die zag er niet meer zo goed uit:

pascalbianca
Lid
Berichten: 1319
Gepost op woensdag 14 Juli 2010 20:39:25 QuoteWijzig

Op een eerder antwoord waar jullie die eagle 3d gebruiken kreeg ik het niet voorelkaar.
Na lang zoeken heb ik een ander programma gevonden die gelijk zowel normaal als 3d toont.
Dus heb ik mijn precisie schemer schakeling gemaakt via dat programma en hier het resultaat:



http://pascalbianca.blogspot.nl/
Stynus
Admin
Berichten: 2600
Gepost op woensdag 14 Juli 2010 22:13:58 QuoteWijzig

Had je wel een outline rond je bord? Zonder wil het idd niet werken.

En dat nieuw programma is dat toevallig ultiboard?


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
pascalbianca
Lid
Berichten: 1319
Gepost op woensdag 14 Juli 2010 23:06:06 QuoteWijzig

Helemaal correct Stynus van NI
Ik heb bij eagle 3d alles al geprobeerd maar zonder succes en hier had ik het zo.

 
[Bericht gewijzigd door pascalbianca op Woensdag 14 Juli 2010 23:06:31]


http://pascalbianca.blogspot.nl/
electro_freakz
Lid
Berichten: 83
Gepost op donderdag 15 Juli 2010 00:01:57 QuoteWijzig

Contactslot op Vespa Ciao



vallen doet geen pijn, het neerkomen wel | www.electrofreakz.tk
ojeke
Lid
Berichten: 5
Gepost op dinsdag 20 Juli 2010 10:17:55 QuoteWijzig

Hoi hoi,

Ik heb ook niet stil gezeten, ook weer niet super veel gedaan maar wat kleine dingetjes

Paar pagina's terug had ik mijn gps logger laten zien, maar die versie kon de hoogte nog niet opnemen. Dat is nu verandert en heb een stukje gevlogen met de buurman


Mijn nonkel werkt voor herstellingen van de VDS, en soms is het wel handig als hij kan kijken hoeveel water een wasmachine/afswasmachine pakt. Dus een simpel metertje gemaakt om te kijken hoeveel water er gepakt word. Zit ook een alarm functie op als hij stopt met water te pakken. (om te kijken tot waar hij in het programma water pakt). Mijn nonkel heet Ludo, vandaar het grapje, de ludo-meter
meter:

sensor:


Ben nu bezig met een ambi light voor mijn pc scherm. Eigenlijk is het af, maar de 30Cm ledstrip geeft toch nog een beetje te weinig licht, dus een metertje besteld op samenkopen en zal op het einde van de week wel binnen zijn

overzicht:


printje verstopt achter vga connector:



 
[Bericht gewijzigd door ojeke op Dinsdag 20 Juli 2010 10:19:16]


www.ojeke.tk
michielvanendert
Golden Member
Berichten: 29
Gepost op vrijdag 30 Juli 2010 18:04:52 QuoteWijzig

Mijn Joule Thief V2 , V1 was gister ook af maar ben hem al kwijt V1 was alle pootjes aaneen solderen ,
V2 heeft een printje
en de spoeltjes komen uit pc voeding ;d ( ze werken allemaal Eig , transfo vorm of ferriet kern







V1 komt mss nog wel te voorschijn

Mvg


Hidden astuteness
pascalbianca
Lid
Berichten: 1319
Gepost op vrijdag 30 Juli 2010 19:37:01 QuoteWijzig

En waar dient hij voor?


http://pascalbianca.blogspot.nl/
« 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 »

Active Topics

» Armelui's Voorversterker
» Netslaaf
» auto
» hallo re en vraagje
» 6x Posten?
» lab voeding elektuur 1982
» Schemerschakelaar
» SeriŽle Ethernet-modul...
» Welke versie van deze ...
» fietverlichting

» Meer actieve topics

Advertenties

ElektronicaStynus

© 2004-2014 SchemaTheek
Laadtijd: 0.27968 sec.