het bug report topic

dj jens
Berichten: 229
Lid geworden op: 12 september 2008, 00:00

Bericht door dj jens »

een error bij de post over de downtime in het reageer vakje :(
www.christiaan-elektro.nl bouwt een cnc :)
CowBeast
Berichten: 257
Lid geworden op: 09 januari 2007, 19:09

Bericht door CowBeast »

Ik heb de bugjes ook al opgemerkt. Ik ga ze zo snel mogelijk proberen fixen zodra ik tijd heb. Voor het moment overspoelen ze mij met opdrachten voor school. :s
Gebruikersavatar
Stynus
Site Admin
Berichten: 2887
Lid geworden op: 12 september 2008, 13:54
Locatie: Overpelt (België)
Contacteer:

Bericht door Stynus »

[quote]Voor het moment overspoelen ze mij met opdrachten voor school. [/quote] Dat komt bekend voor :p Maar volgende week heb ik een weekje vakantie :d.
dj jens
Berichten: 229
Lid geworden op: 12 september 2008, 00:00

Bericht door dj jens »

ik deze week :P
www.christiaan-elektro.nl bouwt een cnc :)
MitchTheChief
Berichten: 173
Lid geworden op: 27 april 2009, 00:00

Bericht door MitchTheChief »

Als je een code wilt invoegen, en op de code butten drukt doet alles het goed. Maar als je het bericht post, vallen sommige letters weg en komt er " achter te staan. Voorbeeld: [code]Shell ("C:WindowsSystem32CMD.exe")[/code]
Website: Home.xmsnet.nl/Mitchell
Gebruikersavatar
Stynus
Site Admin
Berichten: 2887
Lid geworden op: 12 september 2008, 13:54
Locatie: Overpelt (België)
Contacteer:

Bericht door Stynus »

Opgelost. (Maar kan zijn dat het nog ergens misgaat omdat het een "dirty fix" is :p)
MitchTheChief
Berichten: 173
Lid geworden op: 27 april 2009, 00:00

Bericht door MitchTheChief »

Ik zou is ff testen :P [code]Shell ("C:WindowsSYSTEM32CMD.exe")[/code] EDIT: ik vindt het wel goed. Maar de zie je niet
Website: Home.xmsnet.nl/Mitchell
Gebruikersavatar
Stynus
Site Admin
Berichten: 2887
Lid geworden op: 12 september 2008, 13:54
Locatie: Overpelt (België)
Contacteer:

Bericht door Stynus »

Ok, dan moet ik maar eens opzoek naar een nieuw code tag script. Met dit hebben we al van het begin problemen. EDIT: Maar het forum geeft in het algemeen geen omgekeerde / weer :s. Dan denk ik niet dat dat aan de code tags ligt. Zal eens verder zoeken.
CowBeast
Berichten: 257
Lid geworden op: 09 januari 2007, 19:09

Bericht door CowBeast »

Ja, ik moet toegeven dat het UBB stript niet erg hoogstaand is. Het is het eerste dat ik ooit geschreven heb, en voor wat ik het gebruikt heb/had deed die alels goed. Natuurlijk hier voldoet dit niet echt aan de eisen. Ik ga even nadenken voor een andere code heb zelf binnen kort ook ??n nodig.
Zatar
Berichten: 256
Lid geworden op: 12 september 2008, 00:00

Bericht door Zatar »

Ik post net een topic en krijg er drie voor de click van 1 ^^ Heb de 2 die teveel waren verwijderd.
Maffer dan hier kan je ze niet vinden ... || www.zatar.be
Plaats reactie