PIC prog ivm kroketkastjes

Alle vragen m.b.t digitale schakelingen m.b.v. losse i.c's en oplossingen m.b.v. PIC processoren.
Generaal
Berichten: 46
Lid geworden op: 09 december 2008, 00:00

Bericht door Generaal »

Afbeelding

Afbeelding
Gebruikersavatar
Stynus
Site Admin
Berichten: 2886
Lid geworden op: 12 september 2008, 13:54
Locatie: Overpelt (België)
Contacteer:

Bericht door Stynus »

Kan je geen kleine camera boven op dat kastje maken?
Generaal
Berichten: 46
Lid geworden op: 09 december 2008, 00:00

Bericht door Generaal »

Het bewakingsysteem dat ik heb laten installeren door JOJO, kan 4 camera's trace en opnemen..met als gevolg dat ik er al 4 heb aangesloten.CIEFF systeem, loopt prima, maarja..voor 'n goeie 3500? mag da ook wel. Maar met camera's bij te plaatsen krijg ik de zaak niet opgelost ?. Greetzzz, Roger
Gebruikersavatar
Stynus
Site Admin
Berichten: 2886
Lid geworden op: 12 september 2008, 13:54
Locatie: Overpelt (België)
Contacteer:

Bericht door Stynus »

Dat misschien niet maar dan kan je al aangifte doen. Het schema tekenen enzo zal voor in het weekend zijn.
Generaal
Berichten: 46
Lid geworden op: 09 december 2008, 00:00

Bericht door Generaal »

Hoi stynus, tja, aangifte zal moeilijk liggen, omdat het systeem het toelaat, dus zal de bal altijd naar me terugkomen ?. Groeten, Roger
henk9y6
Berichten: 3
Lid geworden op: 13 december 2008, 00:00

Bericht door henk9y6 »

Roger, Ik denk dat ik een simpelere oplossing heb voor je probleem. Maar ik vind het te moeilijk om dat schriftelijk goed uit te leggen. Daarom kan je me je telefoonnr. mailen, zodat we er even over kunnen praten. Groeten, Henk. P.S. Misschien kan ik het zo zeggen: een 'quiz-schakeling' aanbrengen tussen de drukknoppen en de rest. Maar die moet je dan wel analoog of met losse poortjes bouwen, en beslist niet met een processor. Omdat de reactiesnelheid van de schakeling de oplossing maakt. Let op de niveau aanpassingen van de uitgangen van de quiz schakeling, en de draden waarop je die aansluit. Misschien gaat dat nog het best dmv relais tussen de quiz schakeling en de aansluitdraden Vergeet ook niet dat op een gegeven moment de geblokkeerde drukknoppen weer vrijgegeven moeten worden. Heb je nog behoefte aan tel.contact, dan kan je me je nummer nog mailen. Ik kan dan beter uitleggen waarom dit werkt. Ik heb helaas geen schema voor je.
Gebruikersavatar
Stynus
Site Admin
Berichten: 2886
Lid geworden op: 12 september 2008, 13:54
Locatie: Overpelt (België)
Contacteer:

Bericht door Stynus »

[quote=henk9y6]...beslist niet met een processor... [/quote] Waarom niet? Als je het goed programmeert aan de kant van de spoeltjes kan het perfect.
dj jens
Berichten: 229
Lid geworden op: 12 september 2008, 00:00

Bericht door dj jens »

je zegt gewoon max 1 output mag 1 zijn. de rest moet 0 blijven
www.christiaan-elektro.nl bouwt een cnc :)
Gebruikersavatar
Stynus
Site Admin
Berichten: 2886
Lid geworden op: 12 september 2008, 13:54
Locatie: Overpelt (België)
Contacteer:

Bericht door Stynus »

Hierbij al een schema;
Afbeelding
Code volgt als dit zo goed voor je is :p.
henk9y6
Berichten: 3
Lid geworden op: 13 december 2008, 00:00

Bericht door henk9y6 »

[quote=dj jens]je zegt gewoon max 1 output mag 1 zijn. de rest moet 0 blijven[/quote] Gewoon zeggen? Heeft een ?processor soms oren?
Plaats reactie