SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 3
3 gasten
0 leden:
Forum > Computer > Onderkant boord
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op maandag 31 Augustus 2009 09:03:19 QuoteWijzig

Goeden morgend aan allen , ik zit met een probleem met mijn PC , Kan iemand zeggen wat hier de fout van is?
Als ik een programma open doe voorbeeld deze topic of andere gaat dat normaal open , en als ik ok doe dan komt er onderkant scherm een witte boord , als ik dan beeld vergroten gebruik is dat weer normaal , zo gaat dat verder bij ok dan verkleint het scherm verder en verder , en als ik dan terug scherm vergroot met het blokje in het midden is alles terug normaal.
PS Het is een Laptop HP versie Vista deze fout nog nooit gezien ?
Gr

Stynus
Admin
Berichten: 2853
Gepost op maandag 31 Augustus 2009 19:00:07 QuoteWijzig

Ik heb je post 5 keer doorgelezen maar van dit verhaal kan ik echt niks maken. Heb je soms een paar screenshots van wat je bedoeld? Dat zou al enorm veel ophelderen denk ik.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Pyro-Brad
Lid
Berichten: 251
Gepost op dinsdag 1 September 2009 12:44:06 QuoteWijzig

Daar moet ik Stynus helaas gelijk in geven.

Ik snap ook niet helemaal precies wat het probleem is.
maar het lijkt mij iets met de graphics te zijn. iets met je video kaart. (voor zover ik je verhaal snap)

ik zou je aan raden op eens je drivers van je video kaart te updaten.
zit die onboard? dan gewoon e laatste drivers downloaden van je moederbord.

Als dat allemaal niet helpt kun je eventueel ook nog een systeem herstel doen maar dat is pas een optie in een later stadium.
(eerst nog A.U.B wat beter uitleggen d.m.v screenshots)


nu nog het nubke van schematheek :p
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op dinsdag 1 September 2009 17:23:23 QuoteWijzig

Halo Stynus en Pyro ik heb hieronder een voorbeeld staan
Het is wel een heel ambetante fout , ik moet het beeld telkenmale terug vergroten met naar rechterkant boven het middenste blokje te gaan , ik hoop dat dit voorbeeld hieronder beter te begrijpen is.
http://www.uploadarchief.net/files/download/witte%20boord%20onder.png /> Gr

Stynus
Admin
Berichten: 2853
Gepost op dinsdag 1 September 2009 17:44:34 QuoteWijzig

En heb je het alleen bij je internet browser? Indien ja welke gebruik je?


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op dinsdag 1 September 2009 18:58:43 QuoteWijzig

Ik gebruik internet Explorer van Vista met Google
ik denk wel dat daar de fout moet zitten op de andere bestanden is dat niet , maar hoe kan dat in godsnaam gebeuren , ik heb niets veranderd.
wat kan ik nu daar tegen doen .
Gr

Stynus
Admin
Berichten: 2853
Gepost op dinsdag 1 September 2009 20:46:29 QuoteWijzig

Internet explorer geeft wel vaker van die vage dingen. Meestal heb je dan wat ad/spy-ware op je pc staan.

Probeer eens met een andere browser. Firefox ofzo.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Pyro-Brad
Lid
Berichten: 251
Gepost op dinsdag 1 September 2009 20:53:46 QuoteWijzig

Als het dan nog steeds is dan gaan we weer eens verder kijken
probeer het idd maar eerst met firefox want, dan kunnen we ook meteen uitsluiten of het aan internet explorer of aan iets anders ligt.


nu nog het nubke van schematheek :p
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op donderdag 3 September 2009 06:42:16 QuoteWijzig

Met Firefox te installeren is de fout weg , maar nu zijn een paar bestanden die niet meer open gaan ?
kan browser niet vinden.
Gr

reddevil
Lid
Berichten: 1268
Gepost op donderdag 3 September 2009 18:16:35 QuoteWijzig

En met google chroom, vind dit veel sneller dan internet exploreren gemakkelijker.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op donderdag 3 September 2009 19:41:39 QuoteWijzig

Bedankt aan allen met
google chroom en Firefox is het opgelost
Vele groeten
Snelrapid

Ps Moet ik nu de vorige Explorer weg doen en geeft dat dan geen problemen met de andere bestanden?



 
[Bericht gewijzigd door Snelrapid op Zaterdag 5 September 2009 09:57:08]

Stynus
Admin
Berichten: 2853
Gepost op zaterdag 5 September 2009 12:00:04 QuoteWijzig

Die mag er gewoon blijven opstaan. Je kan die zelfs niet compleet verwijderen.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be

Active Topics

» ATSAMD21J18A-AU backupen
» De gevolgen van een kl...
» De tuin.
» Afstandsbediening plaf...
» Virtual Chemist probleem
» Probleem met Toyota Av...
» Whirlpool kookplaat
» 24 volt motor vertrage...
» Show je mini projecten
» Purer 8.3se

» Meer actieve topics

Advertenties

PCBway

© 2004-2022 SchemaTheek
Laadtijd: 0.15105 sec.