SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 11
11 gasten
0 leden:
Forum > Computer > Laptop HP
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op maandag 21 September 2009 18:38:13 QuoteWijzig

Beste vrienden ik wil Julie hulp in roepen omdat ik met een eigenaardig probleem zit .
Mijn Laptop is een HP +-2jaar het heeft een versie Windows Vista , en het probleem is , als ik hem aanzet dan gaan 2 ledjes van voor branden , en ook van boven branden zij allemaal , en het scherm licht op maar ik krijg geen geluid of ook geen beeld alleen wit scherm wat kan daar de oorzaak van zijn , dat is ineens vandaag opgekomen?

Dank U voor hulp
Groeten
Stynus
Admin
Berichten: 2854
Gepost op maandag 21 September 2009 20:38:40 QuoteWijzig

Helemaal geen beeld meer? of nog wel het hp scherm?

Heb je al eens geprobeerd de accu eruit te halen (en de stekker dan ook) en zo 5min te laten liggen. Accu er weer in en opnieuw proberen.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op dinsdag 22 September 2009 06:43:42 QuoteWijzig

Alleen wit scherm geen HP
ACCU eruit gehaald netwerk afgekoppeld na 30 min terug het zelfde

Stynus
Admin
Berichten: 2854
Gepost op dinsdag 22 September 2009 11:46:02 QuoteWijzig

Lijkt me een gevalletje garantie dan. Misschien krijg je met een extern scherm nog beeld. Dan kan je nog even een backup maken.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op dinsdag 22 September 2009 17:58:51 QuoteWijzig

Garantie is verlopen ik ga het proberen met een andere monitor maar voorlopig geen bij de hand
wat ik ook nog moet verbeteren bij ons vorig topic , als ik de laptop onder spanning zet niet in geschakeld dan brand het ledje in het midden van onder
ik denk dat dit met opladen te maken heeft , als ik het toestel inschakel boven linkerkant dan gaat alles aan en dan hoor ik eventjes de harde schijf aanslagen een licht gezoem , en wat ik ook nu ondervind als ik een minuut
of 3 wacht gaat de laptop terug uit en dan na een paar seconden terug aan en dan hoor ik de schijf terug zo gaat dat maar verder door. ook nog moet ik aanduiden dit is een HP Altec Lansing en van onder staat HP Pavilion Entertainment PC
Gr

Gr

Pyro-Brad
Lid
Berichten: 251
Gepost op woensdag 23 September 2009 15:31:19 QuoteWijzig

Kijk dat moest ik even weten de naam
Kijken of ik je misschien nog een beetje kan helpen, zal straks eens kijken wat van laptop het is.
Nog even over het scherm is mij niet helemaal duidelijk.
- Je drukt op de knop om laptop aan te zetten.
*krijg je daarna iets te zien op het beeld? of is die meteen na dat je de knop hebt ingedrukt wit?

En ik zou ook idd een met een ander scherm proberen.


nu nog het nubke van schematheek :p
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op zaterdag 26 September 2009 15:44:08 QuoteWijzig

Bedankt iedereen die mij geholpen heeft
Het is nu opgelost , ik heb de harde schijf gevonden die was verbonden met een platte kabel die heb ik heel voorzichtig los getrokken en die dan terug in gestoken , ik dacht misschien los of slecht aangesloten , om het kort te maken terug in gang gezet en alles was terug goed.
Gr

vdbeke
Lid
Berichten: 939
Gepost op zondag 27 September 2009 09:56:57 QuoteWijzig

Zeer raar dat hierdoor het scherm niet volledig functioneerde, of had je helemaal geen beeld? Er hadden toch piepjes moeten geweest zijn vanuit de bios om je te melden dat er iets mis was.

Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op zondag 27 September 2009 11:22:45 QuoteWijzig

Ja dat vond ik ook heel eigenaardig , ik hoorde niets , alleen het scherm dat oplichtte en alle ledjes brandde ook.
Maar nu werkt het terug .
Maar nu heb ik een ander probleem dat ik graag opgelost zie.
Bij het opstarten gaat alles prima
maar als ik ergens iets open maak dan is de weergave verkleind
ik doe dat terug in groot beeld met de zijkanten te verschuiven en het midden blokje te openen dan is alles terug goed , maar als ik dan een ander open doe is dat ook het zelfde.
als ik dan terug naar de vorige ga is dat weer terug van begin aan het zelfde.
Wat ik graag wil is , als ik het bestandje open maak dat het ineens normaal is en dat ik dat niet moet aanpassen , hoe kan ik dit vlug oplossen ?
Gr

Stynus
Admin
Berichten: 2854
Gepost op zondag 27 September 2009 12:47:00 QuoteWijzig

Ik snap niet echt wat je bedoeld.

Zijn je vensters te klein als ze niet gemaximaliseerd zijn?

Zet het dan op de juiste grote (niet maximaliseren) en sluit het dan. De volgende keer dat je het opend zal het normaal de grote van net zijn.

Voor gemaximaliseerd starten kan je rechter muisknop eigenschappen doen en daar kan je het instellen bij uitvoeren.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op zondag 27 September 2009 15:02:20 QuoteWijzig

Ik doe altijd maximaliseren dat is dan fout van mij en niet afsluiten
sorry zal niet meer gebeuren.
Nu weet ik niet dat ik in deze topic verder mag gaan met een vraag die ook bij deze Laptop is gebeurt
Ik heb MailWasher op mijn PC staan en normaal als ik mail toegestuurd krijg hoor ik een geluid dat ik ingesteld had maar nu hoor ik het niet meer , maar wel als ik de mail open maak dan hoor ik het wel, en dat is niet de bedoeling ervan .

Stynus
Admin
Berichten: 2854
Gepost op zondag 27 September 2009 16:52:53 QuoteWijzig


Quote
Ik doe altijd maximaliseren dat is dan fout van mij en niet afsluiten
sorry zal niet meer gebeuren.



Dat niet maximaliseren moet maar 1 keer voor de grootte in te stellen. Dus daarna doe je gewoon zoals vroeger als alles goed is.

Met dat MailWasher kan ik je niet verder helpen. Ik ken het programma niet eens.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be

Active Topics

» Werkplaatsinrichting
» Subaru Outback 2016
» De tuin.
» ? => Mini kerstlan...
» ATSAMD21J18A-AU backupen
» De gevolgen van een kl...
» Afstandsbediening plaf...
» Virtual Chemist probleem
» Probleem met Toyota Av...
» Whirlpool kookplaat

» Meer actieve topics

Advertenties

ElektronicaStynus

© 2004-2023 SchemaTheek
Laadtijd: 0.14119 sec.