SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 11
11 gasten
0 leden:
Forum > Computer > Laptop HP
[1] 2 »
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op zondag 22 November 2009 14:32:12 QuoteWijzig

Halo iedereen
Ik zit met een vraag , ik heb van iemand een laptop gekregen met een fout als ik hem opstart , de fout is bij opstarten gaan alle ledjes branden die branden normaal en ik kan ook de harde schijf horen en draaien , maar daar komt geen Windows op alleen hoor ik ene piep en dan licht het scherm op
en niets anders .
Groeten
Stynus
Admin
Berichten: 2853
Gepost op zondag 22 November 2009 15:25:37 QuoteWijzig

In de handleiding kijken welke fout die biep aangeeft.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op donderdag 26 November 2009 06:26:01 QuoteWijzig

Daar is geen handleiding bij

leip11
Lid
Berichten: 191
Gepost op donderdag 26 November 2009 23:46:53 QuoteWijzig

wat is het merk en type zou wel heel raar zijn als hier niks over te vinden is

Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op zondag 29 November 2009 13:28:15 QuoteWijzig

Het is een HP Pavilion zoals er vele worden verkocht door Mediamarkt
Daar staat nog iets op van SD.MS/Pro.MMC.XD
Ik denk dat er ergens een slecht contact moet zijn?

leip11
Lid
Berichten: 191
Gepost op zondag 29 November 2009 14:46:30 QuoteWijzig

maar nu weet ik nog niet het type
als het goed is moet dat onder op de laptop op een sticker staan. maak er anders eens een foto van. kan ik effe kijken

Pyro-Brad
Lid
Berichten: 251
Gepost op zondag 29 November 2009 15:26:17 QuoteWijzig

Misschien heb je hier iets aan

http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml
en nog een link
http://www.google.nl/#hl=nl&source=hp&q=bios+peep+codes&btnG=Google+zoeken&meta=&aq=2&oq=bios+pe&fp=66055b1c469e988b


nu nog het nubke van schematheek :p
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op zondag 29 November 2009 16:47:52 QuoteWijzig

leip11 Bedankt , onder de Laptop staat inderdaad een stikker maar deze is heel moeilijk te lezen daar moet ik een vergrootglas bij halen , een beetje geduld ?
Pyro-Brad U ook bedankt die is heel goed , bij het aanzetten hoor ik een piep en volgens beschrijving is dat Ok?
en dan hoor ik alles opstarten maar geen beeld wel licht het scherm op.

Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op zondag 29 November 2009 16:57:09 QuoteWijzig

Halo hier ben ik terug , ik heb gevonden dv9000 , Product key Q7B9F-HXBM4 van de rest was alles doorgekrapt?

leip11
Lid
Berichten: 191
Gepost op zondag 29 November 2009 17:57:57 QuoteWijzig

die dv9000 is je type nummer. de product key moet je voor je zelf houden dat is je activatie code voor windows.

heb deze voor je gevonden denk dat je hier een heel eind me komt
http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01311536.pdf />
lukt het niet dan horen we het wel

leip11
Lid
Berichten: 191
Gepost op zondag 29 November 2009 17:59:30 QuoteWijzig

vanaf pagina 118 staat beschreven hoe je hem open moet maken. zal best wel kunnen dat het kabeltje naar je scherm los zit of iets dergelijks.

lees dit goed door

Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op maandag 30 November 2009 20:11:16 QuoteWijzig

Bedankt leip11 voor deze http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01311536.pdf
wat ik ondervonden heb als ik een andere monitor heb aangesloten en ik start op kan ik in de Bios geraken
maar op het andere scherm zijn er door heel het scherm gekleurde Verticale lijnen , dan ben ik in Save mode gegaan en dat ging dan kon ik helemaal in de veiligheid mode werken , nadien heb ik de defecte laptop terug
opgestart en die was nog altijd defect , ik heb toen de Laptop terug afgezet en de andere kabel van de andere monitor terug aan gesloten maar de fout bleef en ongeveer een uur later was alles terug normaal , dat is Zondag geweest en nu start ik terug en het is de zelfde fout.Raar maar Waar.
Gr

Stynus
Admin
Berichten: 2853
Gepost op maandag 30 November 2009 20:55:45 QuoteWijzig

Dus de fout is er alleen als die koud is?


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op dinsdag 1 December 2009 06:07:09 QuoteWijzig

Ja zoiets

Stynus
Admin
Berichten: 2853
Gepost op dinsdag 1 December 2009 11:05:32 QuoteWijzig

Je zou dan eens kunnen proberen als de laptop warm is met een busje vries-spray de fout te zoeken.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op zaterdag 5 December 2009 13:04:00 QuoteWijzig

Heb het gedaan de fout blijft onveranderd

Stynus
Admin
Berichten: 2853
Gepost op zaterdag 5 December 2009 13:39:48 QuoteWijzig

Met vriesspray los je de fout idd niet op. De bedoeling is als de laptop terug werkt (als die warm is) dan even op een paar plaatsen af te koelen. Als je nu bv de grafische kaart afkoeld en de fout is terug dan zit de fout daar.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op zaterdag 5 December 2009 14:09:58 QuoteWijzig

Ik heb nu de Laptop terug opgestart en het is nog altijd het zelfde.
Wat ik nu gedaan heb een externe aangesloten en de defecte terug opgestart , op de externe is na een tijdje op de monitor te zien in Vista opstarten en dat heb ik dan gedaan , en dan ging Windows in opstart dan ging hij terug uit en aan op den duur heb ik F8 gedaan in save mode en dan waren er weer die gekleurde vert lijnen , en +- een uur later is het beeld terug normaal , en ook bij het testen met vriesspray geen reactie .

Zatar
Lid
Berichten: 256
Gepost op zaterdag 5 December 2009 14:23:49 QuoteWijzig

Ik heb ook problemen gehad met men het beeld van men laptop. Ga zeker de grafische kaart na. Want als je bv de laptop veel op je schoot zet dan zuig je geen 'frisse' lucht meer aan want je kleding en het stof ervan voorkomen dit. Resultaat was bij mij dat de videokaart werkte zolang ze koel stond, maar eenmaal de laptop een kwartiertje ? 30min aanstond het beeld helemaal uitviel. Grafische kaart kapot. Probeer dus zeker met die vriesspray goed!


Maffer dan hier kan je ze niet vinden ... || www.zatar.be
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op zaterdag 5 December 2009 14:52:24 QuoteWijzig

Bij mij staat mijn laptop koel maar start wel op maar alleen scherm verlicht en bij het aan sluiten van een externe wel in de save mode opgestart en een uur nadien alles normaal?
Externe terug eruit en het beeld blijft goed , alleen afzetten en terug aan scherm verlicht en geen beeld .

Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op woensdag 9 December 2009 19:33:24 QuoteWijzig

Nu heeft hij 2 dagen goed geweest , en ik zet hem nu op , weer het zelfde.

[1] 2 »

Active Topics

» ATSAMD21J18A-AU backupen
» De gevolgen van een kl...
» De tuin.
» Afstandsbediening plaf...
» Virtual Chemist probleem
» Probleem met Toyota Av...
» Whirlpool kookplaat
» 24 volt motor vertrage...
» Show je mini projecten
» Purer 8.3se

» Meer actieve topics

Advertenties

ElektronicaStynus

© 2004-2022 SchemaTheek
Laadtijd: 0.3341 sec.