SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 16
16 gasten
0 leden:
Forum > Audio > 3 polige schakelaar gezocht
jeffrey_om
Lid
Berichten: 269
Gepost op maandag 18 Oktober 2010 19:32:12 QuoteWijzig

Hallo,
ik heb een 3 polige wissel schakelaar nodig om 3 draden van en geluidskabel te schakelen. Eerst gaan de 3 draden van de kabel naar connector 1 en als je de schakelaar omschakelt dan naar connector 2. Dus 3 contacten worden geschakeld. Ik kan niks op het internet vinden.
 
[Bericht gewijzigd door jeffrey_om op Maandag 18 Oktober 2010 19:41:27]
CowBeast
Webmaster
Berichten: 257
Gepost op maandag 18 Oktober 2010 20:18:12 QuoteWijzig

Dubbelpolige schakelaars bestaan. Maar 3 polige schakelaars, dat betwijfel ik.
Al eens gezocht op site's zoasl conrad, farnell, RS-components?
Als het niet perse zuiver mechanisch moet zijn kan je ook met een relais werken. Die hebben soms meerdere contacten die je kan gebruiken.

jeffrey_om
Lid
Berichten: 269
Gepost op maandag 18 Oktober 2010 20:27:47 QuoteWijzig

Het moet mechanisch

Stynus
Admin
Berichten: 2850
Gepost op maandag 18 Oktober 2010 20:29:00 QuoteWijzig

Ze bestaan. Bijvoorbeeld http://www.velleman.eu/distributor/products/view/?id=2647


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
reddevil
Lid
Berichten: 1268
Gepost op maandag 18 Oktober 2010 20:32:02 QuoteWijzig

Ze bestaan hoor, maar vind ze ook niet direct terug. Is het voor een geluidskabel die tussen de boxen en versterker staat of tussen mengpaneel en versterker? Anders kan je deze draaischakelaar gebruiken met 3 moedercontacten: http://www.dickbest.nl/webshop/index.php?act=viewProd&productId=605

(Stynus, niet zo rap typen, was net te laat)
 
[Bericht gewijzigd door reddevil op Maandag 18 Oktober 2010 20:33:09]


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
jeffrey_om
Lid
Berichten: 269
Gepost op maandag 18 Oktober 2010 20:39:41 QuoteWijzig

Ik heb 2 van de schakelaars nodig om te schakelen tussen computer 1 en 2 en het schakelen van koptelefoon 1 en 2 en dat moet dan in een klein kastje komen. Dus zeg maar 1 met a, 1 met b, 2 met a, 2 met b

reddevil
Lid
Berichten: 1268
Gepost op maandag 18 Oktober 2010 20:42:00 QuoteWijzig

Wel zo 2 van die schakelaars die ik aangeef, zijn redelijk klein.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
jeffrey_om
Lid
Berichten: 269
Gepost op maandag 18 Oktober 2010 20:46:43 QuoteWijzig

Ik heb liever een schuifschakelaar, maar als ik die schakelaar van jou reddevil gebruik hoeveel heb ik er dan nodig. En stynus als ik op die links van jou klik dan kom ik op de hoofd pagina en kom ik niet verder.

Stynus
Admin
Berichten: 2850
Gepost op maandag 18 Oktober 2010 20:52:50 QuoteWijzig

Op die hoofdpagina moet je even je locatie instellen en doorgaan, site terug sluiten en nog eens op de link klikken.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
jeffrey_om
Lid
Berichten: 269
Gepost op maandag 18 Oktober 2010 20:56:17 QuoteWijzig

En hoeveel kost die?

Stynus
Admin
Berichten: 2850
Gepost op maandag 18 Oktober 2010 21:01:54 QuoteWijzig

Rond de 4?
http://www.okaphone.com/search.asp?query=8301


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be

Active Topics

» De tuin.
» De gevolgen van een kl...
» Afstandsbediening plaf...
» Virtual Chemist probleem
» Probleem met Toyota Av...
» Whirlpool kookplaat
» 24 volt motor vertrage...
» Show je mini projecten
» Purer 8.3se
» MULTIMETERS geven alle...

» Meer actieve topics

Advertenties

ElektronicaStynus

© 2004-2022 SchemaTheek
Laadtijd: 0.29404 sec.