SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 11
11 gasten
0 leden:
Forum > Computer > Herstel schijf maken in Vista
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op vrijdag 30 Januari 2009 09:47:01 QuoteWijzig

Ik heb een Laptop HP heel goed , maar problemen met een herstel schijf maken , alles begint heel goed , eerst formateren dan gooit hij de schijf er gewoon uit.
Gr
Snelrapid
Stynus
Admin
Berichten: 2854
Gepost op vrijdag 30 Januari 2009 10:32:03 QuoteWijzig

Ik denk dat het de bedoeling is dat je dan je vista cd erin steekt.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op vrijdag 30 Januari 2009 13:44:02 QuoteWijzig

Dat is het juist maar bij deze laptop zijn geen cd's bij geleverd heel de versie staat op de laptop , daarom vragen zij ook een herstelschijf te maken tegen uitval
Vriendelijke groeten Snelrapid

Stynus
Admin
Berichten: 2854
Gepost op vrijdag 30 Januari 2009 16:16:28 QuoteWijzig

Ah je wil die herstel cd branden. Het kan zijn dat het een dvd moet zijn (zo was het bij mijn laptop). Hij gooit je cd er dan uit omdat die niet groot genoeg is.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op vrijdag 30 Januari 2009 18:04:55 QuoteWijzig

Stynus het is wel een DVD -RW die er uit ge gooit wordt en ik denk dat het wel +- 4Gb is.
Een beetje uitleg kan geen kwaad.
Het eerste dat ik doe ik open Recovery Manager en dan kies ik wat ik wil doen , en het eerste dat gebeurd is Format , en dat duurd een hele tijd dan stopt het en wordt de schijf er uit gebonjourd.
Gr

Stynus
Admin
Berichten: 2854
Gepost op vrijdag 30 Januari 2009 18:13:01 QuoteWijzig

Normaal wordt een dvd niet geformateerd dus ik vind dat al vreemd.

Misschien bedoeld het programma dat hij data aan het bijeenzoeken is en dan wordt de driver eruit gegooit zodat je de dvd (die er al inlag ) erin kan doen.

(Dit is allemaal maar een gok. Met vista heb ik gelukkig geen ervaring en het is ondertussen weer 2,5jaar geleden dat ik men laptop gekocht heb.)


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
CowBeast
Webmaster
Berichten: 257
Gepost op vrijdag 30 Januari 2009 20:42:54 QuoteWijzig

Misschien een andere software proberen. Die pre installed dingen zijn niet altijd zo interessant. Ik gebruik zelf acronis true image, vind ik persoonlijk een geweldig programma, als je pc om zeep is dan kan je op een kwartiertje tijd je back-up terug zetten en is hij zoals nieuw!

Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op zaterdag 31 Januari 2009 11:28:40 QuoteWijzig

CowBeast bedankt maar nu doe ik dagelijks een back-up , en als er dan genoeg opstaat brand ik dat op een DVD-RW schijf en dat gaat goed , vista vraagt dan wel eerst formateren en dat was met XP niet zo.
Wat ik ook graag wil weten , als ik alles op de DVD gebrand heb die er dan opstaan , mag ik dan de back-up die op de andere schijf staan wissen of moeten die er op blijven staan?
Gr

CowBeast
Webmaster
Berichten: 257
Gepost op zaterdag 31 Januari 2009 14:22:09 QuoteWijzig

Mag je wissen. Wat je op DVD brand is tenslotte maar een kopie he.

Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op maandag 2 Februari 2009 10:47:37 QuoteWijzig

CowBeast bedankt voor antwoordt , nu is bijna alles opgelost.
maar ik zit nog met een herstelschijf maken dat staat nog open tot heden werkt dat nog niet.


Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op donderdag 5 Februari 2009 19:03:04 QuoteWijzig

Dat is nu ook opgelost ik heb 2 herstelschijven kunnen maken.


Active Topics

» Werkplaatsinrichting
» Subaru Outback 2016
» De tuin.
» ? => Mini kerstlan...
» ATSAMD21J18A-AU backupen
» De gevolgen van een kl...
» Afstandsbediening plaf...
» Virtual Chemist probleem
» Probleem met Toyota Av...
» Whirlpool kookplaat

» Meer actieve topics

Advertenties

PCBway

© 2004-2023 SchemaTheek
Laadtijd: 0.15728 sec.